Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stanna en stund

En och en

kommer vi

från olika håll

samlas

delar rum

delar tankar

skapar närvaro


att resa

en självklarhet

en rättighet

en skyldighet


vi gör det av bara farten

som mycket annat

vi dras med

i den tid vi lever

och

det går fort


Nu vill jag stanna här

en stund

kliver av tåget

låter det susa iväg

låter farten

vara någon annanstans

medan jag 

slår mig till ro




Fri vers (Fri form) av Nordström
Läst 109 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-08-09 09:20



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Tack för resan!
2023-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Nordström
Nordström