Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håglösa slag

Vad hjälper det

Att vi tror oss veta

Någons bästa

Kanske

Vet de redan 

Vad de borde

Men glasväggar

Av rädsla

Sätter stopp 

Skottsäkert glas

Som inte ger vika

Trots uppgivet bankande 

Och håglösa slag

Det finns ett handtag

Till en öppning

Du ser det

Men för att öppna 

Måste du 

Resa dig upp 

Och gå i motvind

Motstånd

Av stormande känslor

Som pressar dig tillbaka




Fri vers (Fri form) av Nordström
Läst 64 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-08-10 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nordström
Nordström