Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Pär Lagerkvist


Efteråt



Kanske har jag haft fel
det har jag haft förut
döden är bara en början
och inte ett slut

Vi somnar in och vaknar
när färden går vidare
stigen leder ned till stranden
där finns vägen ut

Havet väntar oss alla
någon tar rodret och styr
när vi kliver ned i båten
väntar nya äventyr.




Bunden vers (Rim) av Annaemi VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-08-09 11:28



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Vackra tankar, önskar
att jag kunde dela dem.
2023-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP