Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Underfundiga Dikter


Avslöjandets enigma

Det är endast möjligt att avslöja något

Andra människor inte känner till

I den stund det blir känt kan det bli ett mysterium

Med fler frågetecken än svar

Som tenderar att så småningom

Bli ett i periferin marginaliserat fenomen

Den som tror sig kunna avslöja något

Andra redan känner till begår ibland ett misstag.

 

Taleptox Skrev

Den 20230810

<+>




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2023-08-10 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP