Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men vad dåligt det går för AIK i allsvenskan!

 

Empati och respekt är två osvenska ord. Här måste man vara stark, effektiv och glad för annars så placeras man på Det Stora Mentalsjukhuset och blir itvingad så mycket neuroleptika så att man aldrig blir sig själv igen. I Sverige är du tvungen att bära en mask som säger att läget är OK för annars så kommer polisen bums och kör dig till ett omprogrammeringsläger på Svalbard. Sverige är ett civiliserat och lyckligt land måste varje anständig medborgare göra sken av annars så blir det fullständigt knas och panik. Vi har det fullkomligt bra utstrålar Tilde på de sköna fredagskvällarna bara en timme efter den senaste skjutningen i en lycklig förort någonstans där folk lever på försörjningsstöd och är så starka och glada. Det onda och smärtsamt ångestfyllda existerar inte och måste alla försöka låtsas om. Förställning, svek och godtycke. På det Det Gigantiska Mentalsjukhuset går pantienterna i rad i korridorerna helt neddrogade och borta i huvudet. Men allt det där hysjas ned med psykisk sjukdom. De stackars patienterna får helt enkelt skylla sig själva för att de är så svaga och totalt missanpassade, svaga och misslyckade. De måste ta sig i kragen och rycka upp sig och bli som oss andra goda medborgare som gör rätt för oss. Empati och respekt är två osvenska ord. Nej nu ska vi alla vara lyckliga och starka, se så sitt inte där och tjura, nej sudda sudda bort din sura min, för munnen den ska skratta och vara glad! Långa kallbad är bra tycker Doktor Knorr, samt lobotomi. Imorgon så spelar Sverige mot Japan och jag får hem min nya fina bil, vad härligt livet är och Mentalsjukhuset fungerar bara bra. Det ska vara härligt att vara människa! Doktor Knorr är narcissist, men det har han ingen aning om. Men vad dåligt det går för AIK i allsvenskan! Kung Gustav Vasa sitter på den västra Paviljongen i en sju sjungande panikångestattack. En neuroleptikazombie försöker trösta honom medan Thore Skogman sjunger en käck och glad låt i högtalarna.




Prosa av Johan Bergstjärna
Läst 58 gånger
Publicerad 2023-08-10 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna