Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, bekanta dekadens

Jag har varit här förut

Ett sen länge avslutat parti
Jag har varit här förut
Det är självbedrägeri
Jag vet, jag har varit här förut
Det är inte vägen att bli fri
Här finns inga vackra slut

Här finns
Dåliga beslut
Vattenskadat krut
Inga enkla vägar ut
Blott en evighets minut

Det är
Tortyr
Utan chans att bli martyr

Här finns
Ingen uppspikad profet
Det är ingen hemlighet
Tro mig, för jag vet

Här finns inga vackra slut
Jag har varit här förut




Bunden vers av NotQuiteYet
Läst 95 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-08-11 09:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fångar min förtvivlan perfekt. har aldrig skrivet om den egentligen. du fångar den perfekt. tack för den här dikten!
2023-08-17

  Recycled Redhead 3.0 VIP
Jo du. Åren bara - swosh; borta!
Minuterna tog aldrig slut.
Här snackar vi relativitet!
2023-08-17
  > Nästa text
< Föregående

NotQuiteYet