Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högt & lågt med tillhörande nödrim

Hellre levande begraven i en myrstack under jorden, och aldrig sen bli hittad. Ha en andedräkt som driver bort demoner och lockar till sig smitta. Att aldrig nånsin sova pga kronisk hicka.
Adoptera sjuka bävrar och kalla dom för tvilling. Äta alla svampar jag kan hitta för att kolla dess substans och att i ruset sen inleda en underbar romans, med släktingar jag glömt för jag tycker det är skönt. Konverserar med min tvilling som är död, för han är så intressant. Han hyr en etta i mitt huvud, mycket mera lik än mig, men väntar dock sin vräkning då han är så nonchalant.

Tvångssyndromen blir än värre och leder mig ju sen, till frusna ytor jag kan slicka, fastna och dra loss tungan igen. Nästa gång så går det bättre- provar samma sak igen. Tända eld på oljefat när jag är törstig för det är det enda jag kan dricka. Försöker döva dåligt samvete så matar husdjuren med testo för att se hur länge det kan ta för dom att spricka. Bjuda mormor hem på kaffe, för jag vill lära mig att sticka utan nål, tröttna ganska fort och försökte hitta ej ännu uppfunna mål. Springa naken i december och hoppas jag kan lifta, för att ta mig hemifrån och få tiden över att skriva denna meningslösa lista.
En sjukdomsbild så komplex att inget kommer missas. Ja, jag lever faktiskt hellre livet som en eunuck i ett harem av sexiga modeller, än att nånsin acceptera deras lagar och sånt som de bestämmer. Du får inte göra si och kan inte göra så, där gick du över gränsen- hur kan han skriva så?

Vänder upp och ner på alla dessa sociala normer, som en homofobisk feminist med anarkistiska tendenser. Ja, se så tokigt det kan bli när man låter pennan flöda, så mycket konstiga idéer och tankar i min hjärna. Det var ändå ej mitt syfte att jaga likes på facebook, avsikten den var enbart egoistiskt och fyllde enbart syftet att jag känner mig så fri, då jag får flyga till den värld vi kallar fantasi. Orkar faktiskt inte läsa allt det som blev skrivet, men misstänker att sammanhanget kan verka lite vridet...




Bunden vers av NotQuiteYet
Läst 32 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-28 16:56



Bookmark and Share


  Recycled Redhead 3.0 VIP
Härligt galen ordglädje!
2023-12-01
  > Nästa text
< Föregående

NotQuiteYet