Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets boomerang

Varför jaga efter meningen
Det jag vill säga
Må ha en bitter klang

Men pojkar vill bli män
Och se där
Vill växa i alla
Och stora sammanhang

Vi kommer alla
Att leva för evigt
När vi kan stå upp
Och bara vara för varann

Vakta min rygg
Så vaktar jag din
Mot Livets boomerang




Bunden vers av NotQuiteYet
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-02 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NotQuiteYet