Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måsen

Tillbaka till mitt hemland igen.

Skönt trodde dom aldrig skulle släppa dig.

Släppa mig, dom är efter mig...

Var är du då?

I Göteborg!

Ok, var?

Här!

Här?

Ja, här där du är.

Nörd!

Ha, ha och det ska du säga som flyger i det blå.

Är det mitt fel att jag ser ut som Måsen?

Enligt mina forskningsresultat som barn så
ser jag att Hisingen (ön) egentligen kommit
dit varifrån du äntligen lyckats överbevisa...

Faktumet, menar du?

Ja, kanske.

Fraktrummet där nere under marken.

Är egentligen ett rymdskepp med 40 meter
tjockt lager av lera över sig...

Tror du dom upptäckt något?

När de byggde "den varmaste platsen i Sverige"?

Ja.

Det är inte Sverige.

Nä, jag vet.

Vet dom?

Dom börjar nog undra.

Säg inget mer...

Isländskorna talar "det underliggande språket" här.

I Göteborg?

Ja.







Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-11 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP