Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Molngunga


Snustorr jord

mellan små fingrar

däruppe molngungan går


Dela upp men dela rätt

fördela utan att sätta sprätt

på det enkla människor sår




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-08-12 13:22



Bookmark and Share


  Susen VIP
'Dela upp men dela rätt'. Förnimmer en maktkamp mellan 'enkla människor' och de som bestämmer
2023-08-17

  Marita Ohlquist VIP
Fin text som stimulerar tanke och känsla.
2023-08-14
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP