Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Panik i Turkiet, efter att fyra jordbävningar registrerades på tre dagar. Folk är rädda.


Panik i Turkiet, efter att fyra jordbävningar på tre dagar.

 

 Bonus: https://www.facebook.com/watch?v=1494629444606429

(I RUMÄNIEN gömde de något under jorden som ingen skulle se!)

En fjärde jordbävning inträffade i lördags på tre dagar i provinsen Malatya, i sydöstra Turkiet, utan att orsaka skada eller skada, men oroade befolkningen som redan i februari drabbades av jordbävningen som dödade 50 000 människor i södra landet. Malatya-provinsen skakades av tre jordbävningar med magnituden 4,8, 4,5 och 4,2 på lördagen, efter en jordbävning på 5,3 på torsdagen. "Det finns ingen negativ utveckling. Inga kollapsade byggnader, lyckligtvis", sa guvernören i provinsen, Hulusi Sahin, för den turkiska statliga myndigheten Anadolu. Jordbävningarnas epicentrum ligger i Yesilyurt, 14 km söder om provinshuvudstaden. Efter jordbävningen i februari, "lämnade hälften av befolkningen distriktet, de flesta av byggnaderna skadades. De som finns kvar är mestadels skyddade i containrar, det här är vår chans", sa borgmästaren i Yesilyurt, Mehmet Cinar, till den privata turkiska stationen NTV, Malatya-provinsen, drabbad av jordbävningarna i februari Skrämda av på varandra följande jordbävningar föredrar invånarna att stanna utanför sina hem, särskilt i parker, enligt lokala medier. Provinsen Malatya drabbades redan av den förödande jordbävningen den 6 februari, som resulterade i minst 50 000 döda i södra och sydöstra delen av landet.Jordbävningen, med en magnitud på 7,8, förstörde eller skadade allvarligt över 200 000 hem i elva provinser av landet och påverkade även norra delen av grannlandet Syrien.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2023-08-12 23:41



Bookmark and Share


  Koloristen
Det är tragiskt och de måste få hjälp.
2023-08-13

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Hej,Irene. jag hoppas att du är på en säker plats, titta, jag länkade ett extraordinärt faktum efter jordbävningen 1977 i Rumänien, när underjordiska städer öppnas, katakomber och 200 år gamla tunnlar dyker upp på ytan, runt Bucharest, Focsani, Galati , Bacau, det är en stor tragedi och frågan ställs, är det nu att plugga dem med cement och bygga byggnader eller att ordna dem för att förvandla dem till katastrofskydd? under Svarta havet finns en tunnel i Rumänien som förbinder hamnen i Constanta med Turkiet, där fraktades fårflockar och allt turkarna stal från Europa. Det som hände med Turkiet är Guds straff, för de vill att vi ska utplånas. Ha en välsignad söndag.
2023-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP