Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gemensamt skriven av mig och Elinor Sörensson. Foto-E.Sörensson Bildbearbet-BenGust.


Vid ån bevingad


Invid åkanten
lövbevingad
växt i höstklädnad

Älggräs
med sprakande
lönnglödshorn

Ljusskiftningar
faller mer ojämnt nu
då skogen bortom
å som smalast
börjat trona upp sig

Men än kittlar solen
vattenspegeln
med vågrörelser
mot vilopuls




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-08-13 17:31



Bookmark and Share


  Susen VIP
Bildskapande text tillika magiskt bild. Snyggt
2023-08-17

  Öknens Ros VIP
Höstkänsla målad med naturens egna nyanser.
2023-08-14

    Lena Staaf VIP
Mjuk och vacker naturiakttagelse
2023-08-14

  Marita Ohlquist VIP
Väl förmedlad text med höstkänsla.
Fotot förstärker texten innehåll.
2023-08-14
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP