Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En 13-årig flicka den som överlevde i en flygolycka i Colombia, styvpappan våldtog henne sedan hon var 10 år gammal.


Styvpappan våldtog henne sedan hon var 10 år gammal.

Fadern till de colombianska barnen som räddades efter att ett flygplan kraschade i Amazonas djungel ska ha våldtagit sin dotter som blev en hjältinna. Colombia barndjungel Colombianska åklagare tillkännagav i lördags åtal för sexuella övergrepp mot pappan till två av de fyra inhemska barnen som överlevde en flygolycka i maj i Amazonasregionen i det sydamerikanska landet, rapporterar Reuters. Barnen försvann efter att det lilla planet de färdades i kraschade och deras mamma och två andra vuxna miste livet. I ett uttalande anklagade åklagare Manuel Ranoque för sexuella övergrepp på sin 13-åriga styvdotter, som fick beröm över hela världen för att ha hjälpt sina yngre syskon att överleva i mer än fem veckor i Amazonas-skogen. Ranoque, som greps i fredags, anklagas för att ha våldtagit och misshandlat sin styvdotter sedan hon var 10 år gammal, enligt uttalandet. Reuters kunde inte nå Ranoque eller hans advokat för kommentarer. Colombia barndjungel De fyra bröderna som överlevde 40 dagar i Amazonas djungel återhämtar sig "tillfredsställande" Barnen, mellan 1 och 13 år, låg på sjukhus i över en månad efter att ha räddats i juni. Sedan dess har de varit omhändertagna av Columbia Family Welfare Institute, där åklagare säger att det påstådda övergreppet först misstänktes.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 317 gånger
Publicerad 2023-08-13 17:46



Bookmark and Share


  Koloristen
Hängning eller livstids arbetsläger för den skyldige.
2023-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP