Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mod i en skog

Jag går i min skog
nu har jag fått nog

Jag vill sprida ut mina vingar och flyga iväg
Som Lenny Kravitz i sången
Mina fötter är fast i gången

Vad krävs för att jag ska en ny upplevelse få
Jag vill leda längs vägen där jag aldrig fått gå
Där bär jag på en ryggsäck vars innehåll jag ännu inte styr
Jag försöker blott styra över mitt äventyr

Jag vill gå utan karta med enbart kompass
Jag vill sova under stjärnorna utan madrass

Det som krävs är enbart mod
Om ändå jag visste hur jag ska hitta det
Önskar jag att jag förstod




Bunden vers (Rim) av Känslan
Läst 73 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-08-14 01:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Känslan
Känslan