Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prova nya plagg

Sitter på min stol, med kaffe i min hand
Undrar vem det var som vann

Jag blev förnedrad valde att tacka och gå
Trodde jag funnit något med vett
Men att initialt avgöra det är inte lätt

Inser att alla är trevliga när de har något att vinna
Hos mig ser de en vacker kvinna
Vill veta mera men när jag berättar om min livs situation haglar fördomarna
De dryper som gyttja runt ett par leriga stövlar efter en dag på potatis åkrarna.

Jag möts av föreställningar att vi ensamstående heltids föräldrar är hjälplösa offer som sitter fast i vår misär, vi har ingen fritid och det finns bara fångenskap omkring oss här.
Längs våra fotsteg rinner demonerna ut över asfalten i skuggan av drogmissbruk och misshandel.

Smärtan värker i mitt bröst
Ska jag behöva vänta till ålderns höst
Att finna min kärlek, att finna tröst

Är jag inte en människa av kött och blod jag med
Är jag inte värdig att vara del av någon annans liv,
En ensamstående kvinna står aldrig på någons drömlista
Men vi är så underbara om ni bara visste vad ni missa.

Vi har förmågan att acceptera det som inte går att påverka och styrkan att påverka det vi kan förändra samt visdomen att veta skillnaden.

Det finns möjlighet att din dröm många skepnader har
Den kommer aldrig vara uppenbar.
Drömmen kommer sällan i garderoben du förväntar dig
Den bär rocken du behöver
För att möta alla sorters väder

Våga prova nya plagg
Släpp fördomar och onödigt agg
Öppna ögonen och klarare du kommer se
Släpp fram insikten om vad världen har att ge.







Fri vers (Prosapoesi) av Känslan
Läst 60 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-08 22:31



Bookmark and Share


  Starkskör VIP
Du är absolut värdig!
Klok och inkännande.
Äkta och ärlig.

Du kommer hitta den du saknar.
Finna ro och på hans arm du vaknar.

En människa som du.
Behöver inte vara ensam.
Plötsligt är ni tu!

2024-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Känslan
Känslan