Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osäkerhetens perspektiv

Känslor kommer och känslor går
Livet skriver fram rakt och ibland i snår

Jag söker ett hjärta att älska
Någon som kan hålla min hand

Någon att vara nära
Någon att tillsammans med om livet lära

Att söka i olika väder och med olika kläder är svårt
Ty i stormen mitt hjärta av rädsla funkar så hårt

När regnet droppar där ute känner jag floder av tårar därinne
Varför ska det vara så svårt att släppa in.
Varför ska osäkerheten finnas till.

Nyfiken plus osäkerhet är lika med spänning
Medan rädsla och osäkerhet är lika med sorg

Nya perspektiv
Nya kliv

Himlen är inte alltid blå
Men ändå tror jag att det kan gå

Jag är inte längre rädd
För motgångar och att falla
Mina muskler bär mig upp igen det vet alla
Jag tar fler steg på stigen och kommer på mig själv med att på min favorit låt tralla.




Bunden vers (Rim) av Känslan
Läst 64 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-02-02 00:05



Bookmark and Share


  Starkskör VIP
Fint skrivet.
Igenkänning....
2024-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Känslan
Känslan