Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diktkonst

jag hade aldrig kunnat drömma om
att det var så här i världen
mellan bokpärmarna,
sådana sandstormar och isstötar av ord,
sådan häpnadsväckande frid,
sådana enorma skratt,
si och så många bländande ljusa ljus,
stänkta över hela och alla sidorna
i en miljon stycken och bitar
som alla var ord, ord, ord,
och var och en av dem levde för evigt
i sin egen glädje och härlighet
i sin egen egendomlighet
och i sitt egna ljus.




Fri vers av lundagatan
Läst 172 gånger
Publicerad 2023-08-17 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lundagatan
lundagatan