Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förtroenden som tillit våra hundar som barn


Älsklingshundarna

Förtroenden som tillit är ett av högsta på grundbetydelse; och rätt handhavande vad gäller hundar i fostran har jag sett som ett av största för en trygghet. Hundar ska vara underdåniga men med mycket kärlek.
***
Här såg man som barn skillnader i hur som i detta fallet behandling av hundar kunde komma att påverka psyket i framtiden. Trygghet och tillit till människor hade skadat gråhunden svårt. Vi fick veta att hunden som valp blivit slagen och illa behandlad på många sätt. Tråkigt var att höra.
***
*Rödbruna hunden finsk spets eller finnspets min älsklings hund var en riktig goding han hade frihet att röra sig långt för
löpslingan var lång och hunden som en glad och hade behandlats rätt som valp.
*Gråhunden .. även älskad en goding och kunde även han röra sig lika långt i frihet som den bruna i löpslingan ( längd av linan) sin glädje men som tyvärr i valpstadiet fått fel behandling och måste senare avlivas. I älgjakten fick den sluta sina dagar.

Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-18 09:45



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Så sorgligt. Vissa människor skall inte ha djur. Bra inlägg.
2023-08-19

  siv birgitta.a. VIP
håller med dom har slängt smällare mot oss hon gömmer sig på toa när det regnar ,det är min 9 styck hund har tagit hand om många hundar som ingen .
kunnat haft kvar min hund 5 raser jägarhund. min bäste kompis hon sover vid minna fötter hon är tio o halvt år få se hur länge vi har varandra .hon gråter av glädje när 30 dagis hundar går förbi i köket varje dag
2023-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP