Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brunnsål

Fet och slank

Hal men fångad

Ål i brunn

Inga grodor

 




Bunden vers av Roggebogge VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2023-08-18 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roggebogge
Roggebogge VIP