Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För fred och gemenskap

Låt oss bygga broar 

Utav kärlek 

Bemöta världens hat

Med lovsång 

Om hur värdefullt det är

Med vänskap och gemenskap 

 

Låt oss blåsa såpbubblor 

I regnbågens alla färger 

Att flyga över alla länder 

 

Lys upp den mörka natten 

Med en miljard av vackra ljus

Ja låt oss stå enade

I vår kamp

För en varm och fredlig jord 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-30 06:42



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Stämmer in i
denna sköna
ovation till
det
väsentliga!
2023-09-05

  Marita Ohlquist VIP
Bra påminnelse om att vi på olika sätt kan förändra världen till en bättre plats för alla.
2023-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP