Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto eget…Mm som med susen mixern staven i ”rena soppan”


God soppa i mättnad känsla

God hemlagad grönkål soppa mixad med stavmixer.
**
Tack vare mixér staven för blandat gröngult finkornig
äggas en matmor totalt in i ”rena soppan”.
Mmm på minsta …
”gomätt”

Susen mixern
*wow-känsla* ordnade proffsigt av ett
mmm så gott
(susade så behagligt skönt i staven)
;)

Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-19 18:54



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Ett lustfyllt matberedande som både roar och inspirerar.
2023-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP