Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Anteckning till "Så sover Vi på saken" i våra egna liv.


Så nu är jag vaken, ock?

Vi har ett problem i Sverige, uppkopplingen.

Hur de gör vet jag inte och det vet ingen
mer än de som är fysiskt Där inblandade
ibland släpper de offrets kropp och istället
kopplar de upp sig på något fysiskt föremål
men vilka är dessa personer och varför blir
fåglarna så utsatta, tar deras själar och se
de lyser från människors ögon, fåglars själ.

Ibland ser jag andras personer i människor
och jag är inte ensam om det, uppkoppling.

Är det bara i Göteborg?

Här där de-efterblivna anställs för jobbet.

Sen skyller fältgänget på de-efterblivna som
blivit av med strängen och inte minns något.

Ja, vi har ett stort problem i allmännyttan
för att dessa s-s-anställda tror de äger allt
och tar vilka lägenheter de behagar till sig.

Terroriserar hyresgästerna tills de avlider
tycker jag detta är ett bra planerat arbete?

Nej, som chefen här avskedar jag samtliga.

Ok, ser du börjat idag, hm men vilken start!

Ja, vi behöver bli kostnadseffektiva.

Förstår att du vill ny-organ-...

Nej, inte så utan mera att stoppa detta
plågsamma som pågår mot både djur
och människor,

som också kan skapas genom en samlad
utstrålning, människa-hatutstrålningen.

Jag känner främst två sådana just idag..

En som ligger på fågelnivå och en annan
som är ny för mig,
den mörka och mordhots utstrålningen
är också från dessa s-s fält anställdas
eviga tryckande eller vad..
Du ovanpå mig i lägenheten, sluta skicka dina djävla ord signaler till mig
vad jag ska skriva, jag skriver ändå inte dina ord här på min sida!

Vem var det?

Äsch, den där falska polisen, vem lyssnar på den?

Ja, en s-s hallick, fältassistent till S-S hemmets...

Ja, stackars dessa skådespelerskor som spelar luder,

Ja, ok jag skriver "luder" som den unga tjejen ville.

Ja, de har satts sig i lägenheten ovanpå mig, igen
men som en psykläkare sa till mig när jag flyttade
"De finns överallt"

Är detta också med i "Det förhöjda hotet" ljuset?

"Jag såg ljuset"

det fanns i det knappmärkta kylskåpet
men ingen fara jag klarade av bomben

De går genom el ledningarna.

Ljuset är klotblixtar inte från himlen

Uppkopplingen ger överslag



Förresten när en mamma inte orkar mer släpp bevakningen på hennes barn, hon orkar ju inte mer, ser ni inte vad ni gör mot henne, djävla terrorist monster era djävla "Nu har vi fått ordning på dom" uppkopplingar, livsfarligt!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-08-20 07:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP