Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Knäckt av livets lopp


Tävlingen

Vad ska det blir av mig
Vem ska jag bli
När får jag vara framme
När får jag bli fri

Med ömma fötter fortsätter jag att gå
Glömde skorna hemma
Var så fokuserad på slutet som jag ville nå
Det visade sig att jag passerat målgångar
Många gånger om
Kan inte låta bli att dra på minen
Över att jag ens försöker låtsas om
Som om jag vet vart banan går
Eller hur man ens till den når

Ja vad ska det bli av mig
Vem kan jag bli

Önskar jag inte hört talas om spelet
Eller blivit tillåten att ställa upp
Jag kan leva med att stå vid sidan om
Heja på andra som ligger långt bakom

Så får jag stanna trots att jag inte är framme
Sakta in, andas ut, titta upp
Jag framför mina innerligaste ursäkter
Till mina medtävlande, till publiken, till mina tränare
Till de som hejat på mig under loppets gång
Jag lovar att jag försökte göra bättre
Men jag var aldrig riktigt den rätte

Så får jag stanna
Får jag kliva av planen
Får jag från spelet vara fri




Fri vers av Marvvel
Läst 63 gånger
Publicerad 2023-08-23 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvvel
Marvvel