Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...sån är tyvärr jag.


60 år


60 år gammal
Vet fortfarande inte min roll här på jorden.

Att avguda och begråta sina barn
Kanske det, men jo så måste det ju vara.

60 år gammal
Världen blev för liten, och jag alldeles för stor i
orden.




Övriga genrer av Bosseg02
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-23 20:01



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
60 år är ingen ålder:-) Förresten tycker jag att du fått ihop orden riktigt bra!
2023-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Bosseg02