Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Hur svårt 0ch plågsamt är det inte att sakna sina barn?
Livet känns som en sprucken hink där vatten ständigt strilar ut
Jag försöker förtvivlat göra ägg av en omelett
Söker mening, söker en plats att ta
Barn glöm mig aldrig trots att jag ej är kvar
De minnen ni gett mig i gåvor, hur oändligt små de ej må vara
Dessa minnen är blott för mig
Dessa minnen är blott för mig




Fri vers av Bosseg02
Läst 55 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-01-19 16:42



Bookmark and Share


  materia2k
Våra barn är bäst. Man visste inte att man kunde älska något så djupt.

Fin text jag kände verkligen den.
2024-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Bosseg02