Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret

Jag välkomnar mörkret, ett för mig värdigt slut
Jag söker frid, ett lugn jag för alltid saknat
Att beklaga sig är för sent, även alltför dumt
Hur göra rätt när man inte har kunskapen
Jag som alltid försökt spänna vagnen framför åsnan, inte efter
Jag välkomnar mörkret, som vanligt på fel sida vägen
fel sida det fönster genom vilket jag ej kan se ut




Fri vers av Bosseg02
Läst 47 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-14 16:05



Bookmark and Share


    Tidsljus_Timelight
Förna förna Förnan Förnarglig
förna förna Förnan
Förnarglig
2024-03-10

    Arvid Karlsson VIP
Väldigt vacker text!
2024-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Bosseg02