Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..min dotter


Doris sockerbiten

Doris du min egen lilla rackarns sötnos..
Pappa saknar dig så all min längtan efter dig skulle kunna fylla all världens hav..
Att jag gråtit för din och din brors skull, det skäms jag inte för..
Mina tårar än nu betydelselösa, har ingen att dela min sorg och förtvivlan med..
Tänk om du var här du vackra lilla barn..
Saknar dig så Doris sockerbiten..
Titta upp i skyn ibland, snälla du..
Kan det vara så att det regn som faller, är tårar från inte bara mig utan alla fäder
som förlorat sina barn..
Förlåt mig mitt svek, förlåt för allt
Men bevara min villkorslösa kärlek, den kan jag verkligen stå för..
Doris du min egen lilla rackarns sockerbit..

//Pappa Bosse




Skapa | Skriva av Bosseg02
Läst 43 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-05 16:18



Bookmark and Share


  Anya VIP
En obeskrivlig saknad. Hoppas det löser sig för diktarjaget.
2024-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Bosseg02