Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...är bara tom just nu


Min Konrad!

Konrad min älskade stora lilla kille, pappas guldklimp...
Detta ska inte läsas med sorg, tvärtom med glädje..
Varför glädje?
Det hade ni förstått om ni fått träffa denna underbara son..
Konrad är en mänsklig raket, en sådan det bara finns en utav..
Det finns ord som är starka för att användas, ord med verklig betydelse..
Tack för min tid tillsammans med dig min son, tack för alla tokiga stunder..
De enda ord jag förknippar med dig min son, det är orden "jag älskar dig"!
...dessa ord är ändå inte starka tillräckligt...
Förlåt mig för mina val lilla familjen, förlåt..




Skapa | Skriva av Bosseg02
Läst 33 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-05 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bosseg02