Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spekulationer om att Prigozhin befann sig på ett annat plan

Spekulationer om att Prigozhin befann sig på ett annat plan, som flög från S:t Petersburg till Moskva Wagners chef, Evgheni Prigojin, finns på listan över 10 passagerare ombord på ett plan som kraschade i Ryssland. Hans död har officiellt bekräftats. Uppgifterna visar att ett andra plan som användes flera gånger av Prigozhin flög till Moskva, noterar bbc.com.

Vissa ryska Telegram-konton spekulerar i att Wagners chef, Evgeni Prigozhin, kan ha varit på ett annat plan än det som kraschade i onsdags.

Det andra planet, ytterligare en Embraer 600, har registreringsnummer RA-02748. Planets flygdata är delvis otillgänglig via FlightRadar24, en populär webbplats för flygplansspårning. Men uppgifter visar att planet lämnade St Petersburg tidigare idag och flög till Moskva. Leden försvinner nära flygplatsen Ostafyevo i den ryska huvudstaden.

Uppdaterad kl: 21:31 Åtta kroppar hittades på platsen för flygolyckan, skriver nyhetsbyrån RIA, citerad av Sky News.     

Salih Eser på X: ”#SonDakika | #Wagner grubu lideri #Prigozhin’in bulundu?u uça??n dü?tü?ü aktar?ld?. ??Rusya'da geçen ay askeri bir ayaklanmaya kalk??an paral? asker Wagner lideri Yevgeny Prigozhin'in yolcu listesinde oldu?u özel bir jetin Moskova yak?nlar?nda dü?tü?ü bildirildi. https://t.co/4jiUysaHjR” / X (twitter.com)

 

Han går i hemlighet " under jorden" som kändisar gör ibland .
Jag tror inte att han var ombord på sitt plan, det är därför han inte gör ombordstigningslistan, han förväntade sig att bli likviderad på vägen till Afrika, så personen i fråga är väldigt bra på att vilseleda.
Det är ännu inte bekräftat att chefen för Wagner-företaget var ombord på det privata Embraer-flygplanet som kraschade i Tver-regionen i onsdags. Den ryska civila luftfartsmyndigheten (Rosaviatia) meddelade att det fanns tio personer på passagerarlistan, varav en hade samma för- och efternamn som han.



Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 131 gånger
Publicerad 2023-08-24 01:14



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Skenmanöver.
han spökar i Moskva.
2023-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP