Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknad efter en 7 årig son..


Min Konrad


Just nu, enbart dig jag har i mina tankar

Dag som natt

Saknar dig så, något fruktansvärt.

I regn och i sol

Säg har du kvar några minnen av din far

Från igår kanske idag

Konrad min son det är du som gör att mitt hjärta fortfarande slår

Dag som natt




Övriga genrer av Bosseg02
Läst 78 gånger
Publicerad 2023-08-24 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bosseg02