Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite om det ockulta för pengar och säkerhet.

 A) Den blinda klärvoajanten från Bulgarien sägs ha förutspått precis innan hon dog vid 85 års ålder att 2016 skulle "föra en invasion av muslimska extremister" till Europa och vår kontinent skulle möta kemiska attacker från "muslimska inkräktare" Specifikt sägs profeten känd som Nostradamus från Balkan ha sagt till sina nära honom: "[Extremister] kommer att använda en arsenal av kemiska vapen mot européer"

 

B) Har du ont om pengar? Baba Vanga, den berömda klärvoajanten och healern vars profetior gick i uppfyllelse, har en speciell ritual för att locka lyckan du behöver: ett hönsägg, tre mynt, ett triangulärt kärl och tre ljus från kyrkan. Lägg mynten i hörnet av skålen, lägg ljusen och i mitten - ägget. Sedan säger han 33 gånger: ”Jag lägger en höna i ett vitt ägg, inte bara ett ägg, utan ett som tjänar pengar. Den som äter detta ägg kommer att bli rik och inte känna ondska. Jag, Guds slav (Diana),Jag gick, hittade ett ägg, åt det och tackade Gud för gåvan han gav mig. Nu kommer rikedomen aldrig att lämna mig! Amen!"  Ta sedan ägget, koka det hårt, och innan du äter det, bryt det i två delar, nära pannan och säg: "Jag bryter det här ägget i två delar och det kommer att ge mig tur" Baba Vangas ritual är känd just för att alla som provat den säger att den fungerade.




Övriga genrer (Översättning) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2023-08-25 00:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP