Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svallande fjällfors


Tog mig för pannan
inför konstpanoramat
expressionismen
den djärva ansatsen
fjällmassivet
branterna

Sån tur att du
stod mig bi
höll mig kvar inom
rimlighetens hägn
inför de mäktigt
svallande strömmarna

klippornas kantighet
topparnas dvärgbjörkar
de drivande blågrönbruna
kulörerna höll mig flytande

längs den klara grönskimrande
stolta fjällfors som
Leander Engström
så skickligt penslat fram




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-08-26 13:15



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
En magisk tavla!
2023-08-27

    Lena Staaf VIP
Fint om att sugas in i ett fantastiskt konstverk!
2023-08-26

  Elinor Sörensson VIP
Ett konstverk att förlora vett
och sans i träder fram genom
dina ord med grann kulör.

Så fint skrivet.
2023-08-26
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP