Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Du, en liten vän, 
har lämnat. 

Aldrig mer får jag känna
din nos mot min kind. 

Aldrig mer får jag hålla 
din framsträckta tass. 

Aldrig mer, 
men minnena finns kvar ... 

och du har inte längre ont.

Det ger en lindring i min sorg.




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-08-28 19:15



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Jobbig känsla att skiljas från ett husdjur…
2023-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP