Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänner

De kommer och försvinner

Som åars vatten rinner

Men vänner de är ömma

De har så lätt att glömma

Och tung är livets trappa

För den som ej ha pappa

 




Bunden vers (Rim) av Roggebogge VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2023-08-29 01:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den var fin. Kom mig att tänka på
att jag varken har mor eller far.

Sådant är livet, och vänskap, vad är det?
2023-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Roggebogge
Roggebogge VIP