Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är det den äldre generationens kvinnojours kvinnor som håller på eller är det en santolog?


Jag är Inte från någon "Bordell"

Du din äckliga tant med flätan, såg dig lämna
gården med din svarta dramat och ryggsäcken
som om du varit en uteliggare som hjälpt dem
som inte ville ha mig i området, dina apparater
drar du omkring på dessa genom dina "uppdrag"
i Göteborg som ger dig husrum, kudde för natten?

Är du på väg till nästa kvinna som ska straffas?

Hon,
de-bruna
maskarnas
mörka demon en vandrare i natten

jag tar dig till djävulen, när jag återhämtat mig.


Bara för att arbeta mot denna Tortyr som pågår
så hoppas jag få ensamrätten I Sverige att starta
tvättstuga på gården som ska heta BORDELL..
och i den ska attraktiva kvinnor arbeta med vad
de än vill utan att vi ska utsättas för detta mera.

Kan SÄPO stötta upp oss hyresgäster i trygghet?

(Jag tror jag överlevt tack vare mitt författarskap)




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-30 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP