Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solskensparaden


Astilbe riddarsporre

kejsarkrona och stormhatt

på parad under solen


Det höga det böljande

blomsterhav svävande

fritt i vår solfantasi




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-08-30 10:10



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Nog gör sig trädgårdens
praktfulla blomster som bäst
i sol. Men även när solen saknas
kan den lysa i fantasin. Eller som
här i en text.
2023-08-31

  Marita Ohlquist VIP
Blomsterprakt i sensommartiden, ögonfröjd.
2023-08-30
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP