Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
de-går-till-edil-för-att-få-dem-förklaring


Fox story,Bild är på "Räven"av Rumänien som är kung.

- En bild på en rävunge översätter allt. Det är bara det att det kommer från tredjeländer med andra historier.

Ytterligare en gasolstation som ägs av sonen till borgmästaren i Caracal, utan drifttillstånd. Den lokala polisen i Brasov kunde inte stoppa hans verksamhet.

de-går-till-edil-för-att-få-dem-förklaring Skandal i Crevedia stadshus. Invånarna gick till borgmästaren för att fråga honom om en förklaring, men han gömde sig på toaletten från PRO TV News-teamet. :Primarul din Crevedia s-a ascuns în toalet? de reporterul ?tirilor PRO TV. Locuitorii au mers la edil s? îi cear? explica?ii - Stirileprotv.ro

 

 Den lokala polisen i Brasov bötfällde företaget till borgmästarens son från Caracal, som sålde gasol från en station utan tillstånd, men domstolen ogiltigförklarade rapporten.

 

O alt? sta?ie GPL a fiului primarului din Caracal, f?r? autoriza?ie de func?ionare. Poli?ia local? din Bra?ov n-a putut s?-i închid? activitatea - Fanatik.ro

Företaget som äger marken där Crevedia-explosionen ägde rum öppnade en gasolstation i Brasov, som bedrev kommersiell verksamhet utan drifttillstånd från stadshuset.

I maj 2022 bötfällde Brasovs lokala polis företaget och avbröt arbetsplatsens verksamhet, men domstolen ogiltigförklarade rapporten. Sonen till borgmästaren i Caracal "skällde ut" borgmästarens kontor för att han inte har gett honom tillståndet Uppgifterna förekommer i ett civilmål med syftet att "annullera överträdelserapporten", formulerad av SC Flagas SRL mot Brasovs kommunfullmäktige och Brasovs lokala polis. Åtgärden startade efter en kontroll av den lokala polisen, varefter överträdelser beordrades (böter på 400 lei) och det beslutades att avbryta den kommersiella verksamheten fram till tillståndsdatumet. Enligt uppgifterna i filen hade företaget SC Flagas SRL vid tidpunkten för kontrollen registrerat en fil i Brasovs stadshus angående erhållande av drifttillstånd, angående arbetsplatsen på os. Christian nej. 2, "aspekten vägrade att nämnas i invändningarna, svaranden beordrade åtgärden att avbryta verksamheten tills auktorisation, trots att fristen för att lösa auktorisationsärendet för närvarande har överskridits, skyldigheten för begäran ankommer på svarande", står det i den konsulterade filen av FANATIC. Företaget hade inget godkännande från DSP Företrädarna för företaget till sonen till borgmästaren i Caracal säger att stadshuset vägrade att registrera filen angående erhållandet av drifttillståndet, med motiveringen att företaget inte hade erhållit ett tillstånd eller ett meddelande om intygande av överensstämmelse från DSP Brasov, för CAEN-koder som utförs i rymden.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 111 gånger
Publicerad 2023-08-30 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP