Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

januari kväll, det blir aldrig vi igen

Glöm mitt namn men minns alltid min famn
Glöm kvinnan i drömmen men minns alla dagar hon gick förlorad utan sömnen
Glöm kärleken men minns hur du krossade allt med leken
Glöm mitt namn och kom inte tillbaka när hon släpper din hand




Fri vers (Fri form) av L...E...A
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-30 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L...E...A