Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han som var

Jag gav dig allt
Det finns inget kvar
Du är inte längre han som var




Prosa av L...E...A
Läst 118 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-08-30 22:03



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
I de tre raderna ryms en historia. Gillar slutraden som en förlängning av titeln.
2023-09-08
  > Nästa text
< Föregående

L...E...A