Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är för alltid i mina tankar

Namn var glömda men våra känslor var aldrig tömda
Låsas som att vi inte känner varandra men tänker på oss bland andra
Saknad och ibland hatad
För sorgen du lämna
Jag vet inte vad ja ska känna
Allt med dig vill jag bara bränna
Minnen kvar som aska när ska jag fatta?
Jag måste släppa dig innan jag det tappar
I mina tankar kommer du evigt vandra




Bunden vers av L...E...A
Läst 110 gånger
Publicerad 2023-08-30 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L...E...A