Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortkastad

Förlorad i sömnens rike 

Bortkastade drömmar 

Vid ruinens kant

Någonstans längs gatorna 

Tappade vi bort oss själva 

Timmar fulla av fragment

Är allt vi har kvar nu

Livet är blott en 

Illusion 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-31 06:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP