Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilmilstramp


Tvungen övervinna
långfärdsscenariot

Så många tramp
men lättar trycket
och tänker i etapper
mellan ljusramper
och mörkernästen

Seendet bedrägligt i
krympande rymdrum

Ännu kilometervis
krokväg skyltsken
rutdropp takblänk
A20 varningar och

avstånd att hala in




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-09-02 11:47



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Väl fångad bild av långkörning i regnet.
2023-09-03

  Elinor Sörensson VIP
Långkörning, kanske med förväntan.
Eller "The long way home".

Mil efter mil i poesi.
2023-09-02
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP