Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hälsar dig välkommen.


Välkommen

VÄLKOMMEN

Välkomna
att somna

när du ätit din mat
hälsar våran stat

och ur mitt gap
kommer en rap

som gör
mig skör

men också förmäten
inför andras läten

som kanske talar om
den verklighet som

kanhända kan låta
som en svårlöst gåta

Skrik, tjoade och gråt
är nog inte någon olåt

utan kommer från dem
som söker sitt sanna hem

Mina fötter har domnat
men jag har ej somnat

Jag vill kanske vara kär
i själens sköna begär

och dess mörkvita lek
som kan leda till svek

Jag är nog varken stående,
liggande eller gående

utan sitter som en anarkist
och en drömmande surrealist

Jag vill ju bara leva här
och vara lite till besvär




Bunden vers (Rim) av Dan Berg VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2023-09-03 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dan Berg
Dan Berg VIP