Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trams

skriver på ett advekat sätt
pappersord inte värda
någonting, passar spola ner
på toaletten.

mycket som sägs och skrivs av den valutan
reklam kan vara på gränsen
den senaste Ica
uppfinnaren borde buras in
och nyckeln kastas bort
det gäller även grimwalker

burr




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-09-03 01:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP