Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slipade i kanten

Likt en sten vid vattnet 

Som slipas mjuk av vågorna 

Har vi en tendens 

Att tona ner vår personlighet 

I ett försök att passa in

Även om vi i grunden vet

Att det är fel väg att gå 

För vi är ensamvargar 

Som försöker att vara

En del av en konstlad helhet 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-04 06:41



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra liknelse om att förlora en del av sitt jag för att passa in i hos andra.
2023-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP