Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Para och kriminalitet i samhället


allt finns i närheten,

Värd djuret har alla inplantat från de-döda barnen som dog i branden som var anlagd av de som var i kommunikations centralen och hindrade brandkåren från att komma i tid, de kunde ha räddat upp situationen om de inte skyllt allt på de-svarta, självantända ungdomarna som gömmer sig i kylrummet där borta till vänster.

Här innanför den här dörren är värd djuret i sin fångenskap och det är hon som tar alla roller, låter som Era döda barn bara för att ni ska ge oss era pengar låter vi henne prata och låta som era barn, bra tänkt av oss, eller hur!

Ha, ha sen när det begav sig kom bara, småfåglar.

Till Guds-trädet, vi flyttade bara henne
till vårat område, smart va?

Störnings jour gubben lovade att vi skulle få ha våra barn i Monikas lägenhet ibland, det var ju därför hon fick lägenheten!

Ja, men det blev ju inte godkänt så hon hoppade av.

Fy fan att lura Brandt offrens föräldrar på det här sättet!

Men det är så vi alltid gör, säger då mannen som är från det där i Sahlgrenska, de som uppehåller döda till den där apparaten bara man har in-plant chipet i kroppen, det som översätter olika språk och ges utbytes studenterna som studerar på Chalmers, ni vet de där viktiga personerna som kan så mycket.

Är det dom?

Som dog i branden?

Nej, det är ungdomar från ett utsatt område som terroristerna skulle ta över, deras identiteter, därför de hållit liv i dom som att Aliens skulle ha tagit upp dom på rymdskeppet.

Snurrigt?

Ja, en aning. (nu tror de ovanpå mig att det är dom som skriver den här texten, att jag är en kvinna, en Agent i deras dataspel) men jag som skriver är bara en vanlig hyresgäst hos Poseidon som lever och kan dokumentera allt konstigt här.

Återkommer med mer information, detta är...












Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2023-09-04 08:39



Bookmark and Share


  Vh
Wow! Det bästa på länge, tack!
2023-09-04

  Catherine Brandt VIP
Under tiden jag tryckte på mina tangenter på min dator så ändrade någon så nu står det Brandt som jag vet att jag Inte har skrivit, de är personer i min närhet här i hyreshuset som är skyldiga till allt som är konstigt som jag inte är inblandad i det är detta som är den riktiga Terrorn i Sverige, Göteborg.

2023-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP