Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte alla dagar men ibland


Mild din blick
så känsligt blå

och handen
torr och varm

Med glädje
och svårmod

Ser jag oss
fortfarande gå
gatan fram

Inte alla dagar
men ibland

De dagar då vi
höll varann i hand




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-09-04 08:41



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Sorgsam fin dikt om det som var en gång
2023-09-04

  alicja lappalainen VIP
Inte alla dagar
men ibland

De dagar då vi
höll varann i hand


här fångar du en mycket fin balans
2023-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP