Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Instinkter

 

 

det spelar ingen roll hur en ser ut

det gäller bara att ha en schysst byst

och en riktigt rundad stjärt

det är vad karlar gillar

 

ett par snygga spiror är ett plus

på höga klackar skrider fram

medveten om männens blickar

hon ler och skrattar i smyg

 

inprogrammerat i gener

söka bästa avelsexemplar

söker männen yttre behag

hellre än inre egenskaper

 

bedrägligt beteende det är

lätt att låta sig bedåras

av skönhet så bländande

så lätt att förföras

 

när nyhetens behag försvunnit

han söker nya marker

i hopp om att finna den rätta

ett sökande utan resultat

 

den som söker han finner

stämmer väldigt sällan 

nej, låt livet ha sin gång

det avgör det framtida livet

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-09-04 10:11



Bookmark and Share


  Susen VIP
Tänkvärda ord
2023-09-13

  överlevaren VIP
Att vara sig själv är det bästa!
2023-09-05

  Kungskobran VIP
Hellre ful och rik
än snygg och fattig

I mörkret ändå
är alla katter grå
han var en älskare av rang
som gav mig kärlek jubel och klang





2023-09-04

  Marita Ohlquist VIP
Verkar stressigt att ständigt jaga
efter någon
som kan till fullo behaga.
2023-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP