Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bland minnen och bilder

Bland resterna av gamla fotografier

Som inte längre är så tydliga

Lever minnena från förr kvar

En händelse eller känsla

Som får oss att känna lite extra

Det är vad som rymms i gamla bilder

Snart har tiden skapat nya

Fast nu i telefoner och datorer

Bilder vi tagit i flykten

Men frågan är om vi stannar upp

För att se och känna vad som verkligen sker

I en tid när allt sker genom skärmar




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-06 06:37



Bookmark and Share


  SvartPortal
Det finns nått extra vackert i äldre fotoböcker tycker jag, har en del kvar efter farmor och farfar, vill skapa egna en vacker dag , en fin text du skrivit!
2023-09-06

  Marita Ohlquist VIP
Jag har många fotografier i album, ovärderliga minnesbilder, både av det som är och det som har varit.

2023-09-06

  Page Goldenboy VIP
Om jag fattar, håller jag med.
Ok jag brukar ge som tips till folk att ta fotografier och sätta dom i ett foto album, för de elektroniska (på mobil telefon) kan gå sönder. bra verk.
2023-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP