Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


trollflöjten

musik fick taket
att rämna
trollflöjten spred
glitter över våra ansikten
vi blev stående
med händerna lyfta
samlade den energi
som föll som droppar
i våra händer
vi bar solglasögon
för inte bli bländade
av det starka ljuset
och himlen

var havet som vi
sällan sett så fagert
som den stunden






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-09-04 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP